Sidevisninger i alt

søndag den 27. februar 2011

Døds Rekord på Retur Trods den Syge Røde efterbyrde.

26. februar 2011.

VK's ekstra sundhedsindsats og de nyligt afslørede døds koder fra Nyrups Røde Forsømmelsestid har resulteret i at gennemsnitslevetiden for etnisk danskere på bare ét år er steget med ½ år
 
trods voldsomme massefyringer i regioner, kommuner og private Hospitaler de seneste år
og trods meget dyre og venteliste skabende rød egoiststrejker for et par år siden

(og som slet ikke gik ud over nogen patient overhovedet, påstod bagmændene bag arrangementet "flere varme røde hænder" dengang efter det rød profitstrejke KRAV: mere Rød Profit på de Syge og på Sygdomme til de flere Røde Hænder !).

VK's ekstra indsats resulterede i 350.000 ekstra behandlede patienter (efter 10 års nedskæringer og forsømmelser under Nyrups rødsocialdemokratiske stue) resulterende i en samfundsgevinst oveni ventelisteafskaffelsen på 35 mia. kr. til samfundet for behandling til samme pris i den private sektor som i det offentlige sygehussystem. Og nu er priserne i det private tilmed nedsat med 18-25% i forhold til taksterne i det offentlige sygehusvæsen.

De seneste årtier har hospitaler og ambulancefolk haft hemmelige koder over hvem, der ikke skal reddes, og hvem der skal dø, som stammer helt tilbage fra Nyrups rød fascistiske regeringstid. Man husker f.eks. de 3-4 eksempler på muslimer og araber familier fra medierne, der har beklaget sig over netop det, de sidste 10 års tid, senest en voldelig fængslet tyrker,

og hvordan et plejerpersonale blev anmeldt under Nyrups regeringstid af 16 pårørende til 16 beboer for 16 pludselige dødsfald på et plejehjem indenfor meget kort tid og ikke frikendt af en domstol, men hjulpet af anklager og politi ved bevidst arrangeret procedurefejl, så forsvareren kunne få de 16 døds anklager afvist, inden de kom for retten,

og vi bemærker også, hvordan organdonorer får slukket for respiratoren i utide, fordi de er donorer. Ikke kun kinesiske straffefanger i Kina, men også donorer herhjemme, er dårligere stillet, når man noget værd som donor, det er farligt,

ligesom det er farligt at være under offentlig omsorg, hvis man er i dyr behandling, men kan leve MEGET længe på det offentliges regning, de sidste ugers afsløringer af sygehus- og ambulancekoder har afslører det for enhver, og at det er almindelig praksis i stor stil over alt !

Private sygeforsikringer aflaster i stor stil det offentlige sygehusvæsen og med ca. 10% af alle sygehusbehandlinger i Danmark for tiden, men er stærkt på retur grundet krise og privathospitals nedskæringer fra offentlig side. For 10 år siden var det bare 1 % af det offentlige sygehusvæsen, der blev aflastet gennem privathospitalerne, hvor mere end 80.000 færre patienter under Nyrups røde stue kunne og blev behandlet årligt i Danmark grundet Nyrups nedskæringer i uddannelsen af hospitalspersonaler, sygehusbyggeri og apparatur. Det fik Lars Løkke gjort en ende på til glæde for alle syge, ikke mindst de røde!

Virksomheder og 'rige' mennesker, der let betaler 5-10 gange mere skat end personer, som behandles i det offentlige sygehusvæsen, behandles ikke i det offentlige sygehussystem på dets regning, til trods for at disse 'rige' betaler meget mere i skat end alle andre og typisk er meget mindre syge, men behandles ofte på private hospitaler til 25% lavere pris end, end hvis de behandles på offentlige sygehuse.

Nu vil den misundelige rødfascist Jonas Dahl fra SF have det stoppet: Folk der betaler Meget Mere i Skat end alle mulig andre, fordi de Tjener Lang Mere og betaler Langt Højere Skatteprocent og privat sygesikring oven i SKAL stoppes: Den INDRE Røde Svinehund er misundelig og frygter, at privathospitaler til lavpris vil udkonkurrer store markedsdele fra rødstues ineffektive offentlige sektor (med sovjetisk forbillede), som rød stue vil herske over og profitere sygt på !

Den Røde Ventelistebyrde og Oversygelighedsbyrde og Overdødelighed i Danmark efter Stue Urene Rødfascist Nyrup Rasmussens hærgen er dog nu brudt af Lars Løkke Rasmussen og VKO - samarbejdet ! !

Nyrup lod ca. 100.000 asylmuslimske immigranter indvandre, heraf over 50.000 palæstinenser, jugoslaver og tyrkere på diskriminerende love imod alle andre etniciteter og nationaliteter ( i strid med selve Grundloven, FN-konventioners hensyn til nationale love og diskriminerings love)

så Statsgælden voksede enormt: da Nyrup kom til ville den være betalt ned efter 7 år med statsminister Poul Schlüter tempo i 1992, da statsminister Poul Nyrup gik af efter 10 år med hans røde forringede tempo i 2001 efter 13 år, da VK kom til blev udlandsgælden betalt tilbage efter bare 2½ år (11½ år før Nyrup ville have kunnet),

og der var oven i råd til milliarder af kroner til 'ufinansierede' skattelettelser til at kickstarte økonomien (de eneste 'ufinansierede' fra 2001-2011), så statens skatteindtægterne året efter blev langt større grundet skattelettelsen end uden denne 'ufinansierede' skattelettelse med en samlet gevinst på langt over 10 mia. kr. i statskassen som følge af disse eneste 'ufinansierede' lettelser i skat til staten og samfundet -

De eneste 'ufinansierede' lettelse i VK's regeringsperiode til dato ! !

Nyrup lod 100.000 asyltiggere indvandre permanent (hvis det ikke annulleres) trods løfte om det modsatte, skar voldsomt ned på hospitalsuddannelser og al anden uddannelse, jobtilbud mm., så VK har været nødt til at importere titusinder af araber, muslimer og fattig U-lands læger på bekostning af U-landes sundhed og udvikling som følge af Nyrups sygeforsømmelser og sind syge masseindvandring af påståede fremmedkulturelt traumatiske permanent livsvarigt forfulgte til livsvarig beskyttelse i Danmark,

og så ca. hver 6. offentlig sygehusansat læge og sygeplejerske i dag er hentet fra muslimske og andre U-lande for at kunne håndtere indvandrerbyrden og Nyrups sundhedsuddannelsesforsømmelser og nedskæringer på sygebehandling og forebyggelse.

VK har nedsat arbejdsløsheden fra ca. 980.000 mennesker udenfor arbejdsmarkedet i alderen 18-68 år under Nyrup rødfascistiske regime til nu 770.000 under VKO's administration, og der er langt flere mennesker i job i dag både i den private produktions- og i den offentlig service sektor (trods den voldsomste International (Finans)krise siden 1929) end nogensinde under Nyrup's røde regime (folk dør tidligere, når de fyres).

F.eks. har asylmuslimer, palæstinensere, tyrkere, araber mm., der har pralet med at have sendt hundredvis af job ansøgninger, men ifølge eget udsagn aldrig fået job eller være indbudt til samtale, fordi de efter eget udsagn har en forkert religion, hudfarve, hår- eller øjenfarve, navn, sprog, kultur og nationalitet, ikke haft en jordisk chance under Nyrups unødvendige rødfascistisk arrangerede fremmedinvasions misbrugspolitik for beskæftigelse,

men med VK og DF's diskrimineringspolitik imod etnisk danskere (stik imod FN-konventioner og danske love, herunder Grundloven) har modtaget fuld beskæftigelse (foranstillet danskeres beskæftigelsesrettighed), og dobbelt så mange af dem er i beskæftigelse efter finanskrisen satte ind end under Nyrups rødfascistiske regime, og som følge af VKO's afskaffelse af arbejdsløshed bl.a. ved at afskaffe sygehusventelister og tjene 35 mia. kr. på den indsats ind i samfundet bl.a. ved privatforsikringer og privatsygehusvalg.

Alligevel hyler rød stues ulve op og kræver forringelser for 'rige', der betaler MEGET HØJ skat til offentlig sygehuse, sygesikring og aflaster offentlig sygehus ventelister MEGET ved at afkorte ventelisterne ved helt at spring offentlig sygehusbehandling helt over og lade sig behandle for egen sygeforsikringsregning på privathospitaler, imens de overskattebetaler samfundet og det offentlige sygehusvæsen !

Mærsk betalte i 2010 30½ mia. kr. i skat til samfundet og staten. Det er ca. det samme, som syge asylmuslimer og efterkommer KOSTER samfundet HVERT år. Men samme privatsygesikringsrettighed som nu for ikke at belaste de offentlige sygehuses ventelister ved at købe privatsygeforsikringer, som resulterer i, at det offentlige sparer 25% på privat sygehusbehandling, vil rødfascisterne have fjernet og helt forbudt !

Står det til SF's Jonas Dahl skal privat sygehusbehandling slagtes, de rigeste, der betaler højeste skatter og selv delfinancierer sin privatsygebehandling, skal rammes hårdt i håb om, at den røde syge stopper behandlingerne, så kun de allerrigeste får råd til privatforsikringer, og almindelige mennesker i arbejde ikke skal have råd ! ! !

Mon de røde også vil have flere dødskoder indført, så Danmark kan få endnu dårlige dødsstatistik, og lave effektive røde sparerunder for ad den vej at fremme statistikken i sine regioner og kommuner, som de nu hersker i og praktiserer sparerunder i og gerne vil have skal ramme alle lige: 'rige' som fattige ?


nyrup sygen stue rent bliver det aldrig .jpg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar