Sidevisninger i alt

søndag den 27. februar 2011

Forhenværende Statsminister Nyrup Rasmussen brød Grundloven for FN og asylpalæstinensere.

21. februar 2011.

I 1999-2001 brød Poul Nyrup bevidst Grundlovens indfødsrets paragraf mindst 25 gange og kvalificerer sig hermed til en rigsretssag, ligesom at Nyrup / Weiss kriminelt tillod anden grov adfærd vendt imod befolkning og for asyl svindel.

Birthe Rønn-Hornbech er nu ved at gøre Poul Nyrup Rasmussen det kriminelle kunststykke efter for op mod 500 18-33 årige palæstinensere, påstår Danmarks Radio.

Da VK-regeringen i 2001 opdagede Nyrups Grundlovsbrud og indstillede ulovligheden undlod og forsømte statsminister Anders Fogh Rasmussen og integrationsminister Bertel Haarder og Folketinget tilmed at indlede en rigsretssag imod Nyrup regeringen for grundlovsbruddet.

I ca. 25 tilfælde fra 1999-2001 skete Grundlovs bruddet for at fremme en tiltrådt i 2 år af statsløse i Danmark endnu ikke benyttet FN-konvention om tildeling af indfødsret til statsløse, og som end ikke Den Europæiske Konvention om Statsborgerret har ratificeret, oprindeligt fra 1948, ligesom at Palæstina selv aldrig har levet op til konvensionen for sine egne borgere og vælgere eller andres for ad den vej at forsøge at presse jøder ud af jødisk land og islamisk besat område som Vestbredden, Jerusalem, Gaza og andet islamistisk besat land i området.

Det blev hertil jævnlig nævnt i årene i 1997-2001 i nyhedsmedierne, at mere end 50% af alle asylansøgere dengang og tidligere, som havde fået asyl bevilget under Nyrups regering, inden 1 år efter bevillingen blev afsløret i at have snydt, svindlet og fusket med oplysninger ved asylansøgningen,
og at hvis de i stedet havde talt sandt, var asyl aldrig blevet bevilget, og de pågældende i stedet blevet udvist som alle andre ikke asylberettigede,

men at Nyrups regering ikke fratog afslørede kriminelle primært asylmuslimer og ofte palæstinensere kriminelt tilsvindlet asyl, men i stedet hælerrisk lod banditterne beholde asylet tilsvindlet og med efterfølgende ret til tvangsarrangeret familieindføring ind i Danmark og efter 3 år tilmed ret til at kræve statsborgerskab i Danmark

- også palæstinensere !

Hvor mange, der efter 1. asyl år yderlig er afsløret for asyl svindel, er uoplyst.

Denne asylkriminelle hælervirksomhed af Nyrupregeringen er aldrig nogen sinde indbragt for nogen ret, politiet eller nogen undersøgelseskommission, så uretten han ophæves og annuleres og alle kriminelle parter retsforfølgelse: Nyrup såvel som asylsvindlerne og alle andre krænkere.

Og tilmed fik 3 gange så mange ikke-asylkriminelle 'sande' asylansøgere humanitær asyl, som i Danmarks nabolande og 3 gange flere end forlangt i den tiltrådte FN-konvention, og som omfatter FN's definition på, hvad der er en flygtning, og hvad der ikke er, og det under Nyrup-regimets meget fattige og meget dårlige tider for dårligt stillede danskere på deres regning

- helt unødvendigt og groft !

Nyrups partifælle Birte Weiss krævede i 1992 med en særlov 20.000 jugoslaviske flygtninge til Danmark i 2 år fra Folketingets talerstol,

og 2 år efter, at de 20.000 midlertidige flygtninge "lige så godt kunne få lov at blive i Danmark, så længe de ville" - i modsætning til løftet 2 år tidligere - fordi "ingen jugoslav alligevel ville benytte sig af det, de ville alle 20.000 gerne tilbage hjem", hvilket indtil nu har vist sig at være endnu en fæl løgn direkte sagt og henvendt til Folketinget og Danmark fra Folketingets talerstol for fuldt rullende kamera ! En grovhed Birte Weiss til dato endnu ikke er stillet til regnskab for eller jugoslaverne.

Ifølge en FN konvention, som Danmark har underskrevet over flere omgange, bør statsløse kunne hjælpes til indfødsret, såfremt de ikke er kriminelle, og det IKKE er i strid mod ANDEN national lovgivning !

Nyrup tiltrådte på ny FN-konventionen i 1997, men ingen palæstinensere eller andre statsløse henvendte sig de næste 2 år for at blive danskere, om det så var fordi Nyrup skjulte aftalen eller ikke er uvis (som VK nu beskyldes for at have gjort siden 2004). Fordi ingen statsløse viste nogen interesse for at bede om dansk indfødsret meddelte Nyrup, at enhver statsløs bare kunne henvende sig med sin danske fødselsattest og folkeregisteradresse til nærmeste Politimester i Amtet og få dansk indfødsret tildelt administrativt uden om Folketinget og udenom lov, som Danmarks Riges Grundlov ellers kræver og det ALTID hidtil indtil Nyrup brød Grundloven var praksis, og igen blev efter Nyrup endelig gik af i 2001.

Ca. 25 palæstinensere benyttede sig af den Grundlovsstridige mulighed fra 1999-2001.

Ifølge Grundloven kan indfødsret KUN gives ved lov af Folketinget gennem afstemning om hver enkelt person, hvilket palæstinenserne og Nyrup sammen åbenlyst kriminelt grundlovsstridigt forbrød sig mod.

VK regeringen, der tiltrådte i 2001 opdagede det og indstillede proceduren, hvilket rødfascistisk udenomsudemokratisk kriminelle hællere i Socialdemokratiet nu vredt hetzer over og kræver en rigsretssag på grund af ! ! !

At tiltræde en FN - konvention, som anbefaler tvangstildeling af indfødsret eller at et folketingsflertal SKAL stemme for indfødsrettildeling til statsløse, OGSÅ selv om det strider mod folketings medlemmers samvittighed, er et angreb på Danmarks Riges Grundlovs bestemmelser om folketingsmedlemmers samvittighed som ene og alene eneste afstemnings forpligtelse, en opfordring til Grundlovsbrud for at tilfredsstille en udemokratisk racistisk FN-konvention, som f.eks. også Søren Krarup fra Dansk Folkeparti har afsløret og påpeget igen og igen.

Ifølge den Grundlovsstridige tiltrådte FN-konventionsaftale kan indfødsret tildeles for 18-21 årige statsløse. Det er dermed en stærkt (alders) diskriminerende konventions aftale - sådan som andre nationalt diskriminerende, som f.eks. omhandler palæstinensere, jugoslaver, tyrkere (i andre danske love) og som behandler disse bedre end andre etniske / nationale personer (stærkt 'racistisk' mod disse)

- og ikke mindst, når palæstinenserne selv i Palæstina ikke ønsker indfødsret i Palæstina (for derved lettere at kunne invadere og besætte andres lande og misbruge 1961 FN-konventions diktatet med det), et Palæstina, som de påstås at tilhøre og eje og stemmer i hvert ca. 4 år til parlamentet og modtager sit navnebevis fra, som agitatorisk ikke er et 'pas' af ren propagandistisk racistisk imperialistisk had til det besatte, hadede og truede nabo Israel og alle andre lande i verden.

Har man ikke som 18-21 årig søgt indfødsret i Danmark, er 'løbet kørt' ifølge konventions aftalen. Alligevel huserer der rygter om, at integrationsminister Birthe Rønn Hornbæk vil diskriminere positivt for palæstinensere og dermed i strid med flere andre danske love (og dermed FN-konventionens egen betingelse), og give palæstinensere uden om konventionens hensyn til anden lov indfødsret i strid med indfødsrets prøve loven, og med etnisk / nationale diskriminerings love og alders diskriminations love, det bliver dermed værre og værre med folketingspolitikers åbenlyse kriminelle og fascistiske overgreb imod vor udsatte danske befolkning og dets tarv.

Mon palæstinensere og andre som også har 'glemt' at søge om bistandshjælp, SU, boligsikring, skattefradrag osv. eller andet for 1-10-12 år siden eller mere også får tilbudt alt det nu, som foreslået det sker med indfødsretsforglemmelsen, og som er i strid med indfødsretsprøve loven vedtaget af VKO for få år siden (OG som Grundloven §70 vel også kræver skal overholdes ?)

Og mon tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen og tidligere minister Birthe Weiss & Co. kommer til at stå model for en Rigs Rets Sag, sådan som rødfascisterne ønsker Bertel Haarder, Rikke Hvilshøj og Birthe Rønn - Hornbæk skal, fordi de afbrød Nyrups Grundlovsstridige administrations indfødsrets gavebod ?

I forvejen har rødfascister vel overtrådt straffelovens § 266 b ved at offentligt med fortsæt at have fremsat udtalelser ved hvilket DF, VK og Integrationsministre forhånes og nedværdiges på grund af tro på at Love, OGSÅ Grundlove, overholdes, men § 266 b gælder måske kun religiøs vrang tro ved forhånelse, nedgøring osv. og er således selv diskriminerende overfor anden tro, viden og opfattelse ?

Statsløshed kan undgås og FN-konventionen overholdes ved f.eks. at udvise statsløse palæstinensere til kulturbeslægtede lande som Palæstina, Ægypten, Jordan osv. f.eks. efter indgået aftale og betaling fra Danmark med dele af besparelse det resulterer i (2.3 mio. kr. over 72 år i gennemsnit pr. palæstinenser).

At indfødsretstilbud SKAL ske mod Danmark er et overgreb på alle de danskere, som tvinges til at have ofte kultur traumatisk syge om sig, ikke mindst traumatisk modkulturelle racistiske unge og børnebander, som af forældrer for længe siden er lovet og stillet i udsigt at skulle hjemvende, og som akkurat af samme grund er forberedt og kodet på islamisk sindelag imod vantro dansk levevis, værdinorm og livsstil, så det udtrykkes gennem gade krig jihad, racisme, sexisme, kriminalitet mm. (palæstinensere er blandt de mest kriminelle i Danmark).

En Rigsretssag imod Nyrup, Weiss & Co. for lov / grundlov / løftebrud /landsforræderi bør være et folkekrav af hensyn til den almindelige retsfølelse og til rets sikkerheden, og ikke mindst imod alle afslørede asylsvindlere med følge, som er i nærheden af 100.000 personer, og som har kostet danskere dyrt, økonomisk som socialt og med en ophævelse af den asylkriminelle gevinst.

Asylislamisters og gæstearbejders ophold i Danmark har de sidste 30 år helt uden forud indhentet tilsagn fra befolkningen til nu kostet Danmark mere end 1.000 mia. kr., mere end 20.000 hjemløse, mere end 150.000 arbejdsløse og med anslået mere end 100 selvmord årligt, som følge af arbejdsløshed med efterfølgende forliste familier og personskæbner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar