Sidevisninger i alt

torsdag den 14. juli 2011

Asylmuslim endelig frikendt for at være ægte muslim !

Den tidligere talsmand for Muslimernes Fællesråd i Danmark Zubair Butt Hussain sympatiserer ikke med alle Muhammeds og Allahs ideer og ordre til muslimerne,

afgjorde Østre Landsret i torsdags den 7. juli 2011 og stadfæstede dermed Københavns Byrets dom fra sidste år, som sagde det samme

efter at den mørke asylmuslimske og tidligere formand og talsmand for fællesrådet var blevet vred på tidligere velfærdsminister Karen Jespersen i 2008, som overfor Københavns Kommune havde påstået, at den islamiske forening støtter islamisme og dermed bl.a. også Muhammeds og Allahs ordre om at stene kvinder, når forholdene tillader det ?

Men den gik ikke !

Asylhussain følte sig dybt truffet og mente, at det kunne kun være ham personlig, Karin Jespersen havde ment, da hun sagde 'fællesrådet' var islamistisk, for han var formand for foreningen dengang, og så måtte det da være ham personlig Karen Jespersen havde tænkt på og ikke selve organisationen og andre af dens administrative medlemmer som gedeskægs Århus islamisten Reino Abdul Vahid Pedersen eller den nuværende asyl sharia formand.

Nu er islamasylanten ikke mere formand for organisationen og får 10.000 kr. i erstatning for at have følt sig personlig berørt, truffet, 'slimdyrofret' ('injurierende krænket') og paranoid asyltraumatisk forfulgt af racistisk onde vantro, som ikke forstår, hvad islam og en muslim er for noget, nemlig synonym med en organisation !

Ifølge islam, koranen, religionsopfinder Muhammed og den onde falske selvudråbte 'profet's afgud Allah, som har fået skyld for at være bagmand for det alt sammen, alt hvad Muhammed sagde og gjorde og dermed for selveste idolislam - så skal en muslim trosbekende sig til at være muslim - ellers er man pr. definition ikke muslim, men noget helt andet f.eks. frafalden eller en løgner - og det betyder bl.a., at man som muslim skal accepterer, at alt hvad Muhammed sagde og gjorde var åbenbaret religion - islam - og perfekt ! Og nødvendig tvangsarrangeret at efterabe som muslim, profetisk åbenbaret til Muhammed direkte / indirekte fra Allah til efterfølgelse for alle muslimer / islamister i hele verden og til alle tider i al evighed !

Og at islam derfor heller ikke er noget ta' selv bord, hvor man selv vælger, hvad der er islam i en stor islamiske menu. Alt er ordre, såkaldte 'gaver', fra Allah, som man som muslim skal følge. Og hvorfra der ingen vej er tilbage, når først man har taget imod (den forbandende) 'gave' islam og trosbekendt sig til at være muslim

- ifølge selveste opfinderen af kult ideologien Muhammed og dennes blodtørstige bagmand Allah.

Derfor er stening af muslimer islam ! Som så mange andre islamiske pligter, ifølge opfinderfællesskabet Muhammed og Allah, f.eks. at hugge hænder og fødder af muslimer, som stjæler eks. fra SKAT i racistiske antietniskdanske forretninger og deres forsyningsfirmaer, og som årligt sender 10 mia. kr. asylamnesti remitter ud af Danmark til familierne og bagmændene derhjemme i oprindelsesland, hvor slægtsejendommene stadig opretholdes trods et privilegeret livslangt og helt unødvendigt livstids asyl her. Eller af indvandrerbørnebande medlemmer, som stjæler fra mennesker på gaden og i gyder eller begår røveri ? Ligesom retten til at voldtage kvinder, som ikke er muslimer, er ægte koran islam. Og at voldtage hunmuslimer, som ikke er iført tørklæder eller niqab ! Og det at hugge frafaldne muslimer ned overalt undtagen i bede klubber, hvor de skal have en chance til rekonvertering først, osv. osv. osv.

Alt sammen opskrifter fra Koranen og Hadith, som ifølge islam er islam, og dermed ikke et ta' selv bord af kultur og ideologi, som man kan vælge og vrage imellem, som det nu passer en, når man påstår, man er muslim, har været det, eller er født af en.

Butt Hussain var ikke tilfreds med sin advokat, da han sagsøgte Socialministeren for sin paranoia, og det kostede ham derfor mere end 185.000 kr. i salær, som Uffe Ellemann Jensen og Mogens Lykketoft siden tog skridt til at lave en indsamling til for at betale for sammen med andre medskyldige i asylislamistisk indvandring og udspredning, således at den asylmuslimske REFORMATOR (?) selv kunne slippe for sin udgift til anklagen mod Justitsministeren

- og dermed et forsvar imod anklagen at være ægte koran islamisk muhamedist ?

Og altså ikke en gradbøjet sharia eller jihad islamist. Men bare løgnhals ?

Hussain går så altså ikke ind for sharia ifølge Byretten og Landsretten, men det gør den nye formand for Muslimernes Fællesråd til gengæld, fortalte han for nylig i forbindelse med Hizt-bu Tarirs trusler imod danske soldater i Afghanistan, og han var så vidt vides også med i racisternes fællesråds asylklub for 3 år siden, da Karin Jespersens sandfærdige ord faldt om Foreningens medlemmer uanset hvad dommere efterfølgende har valgt at udtale og dømme, hvilket viser,

at man ikke kan overlade folkestyrets demokratiske stats opgaver til professionelle levebrøds politikere, professionelle levebrøds jurister og levebrøds dommere, lovgivere osv.

Det er politik og samfundsforhold alt for vigtig til (som statsminister Lars Løkke Rasmussen forinden oplyste på politikernes festivalmøde på Bornholm for en måneds tid siden).

Sagen minder meget om Naser Khader sagen, hvor Naser Khader slimdyrs offer paranoidmuslimsk troede, at det var ham, Hedegaard omtalte, da Trykkefrihedsselskabs formanden sagde 'man hører jo næsten ikke om andet' til at muslimer voldtager deres børn og kusiner.

Og derfor meldte sig ud af Trykkefrihedsselskabet. Som så fik Nasers Khaders kone Dalsgård til at forlade Khader. Måske fordi hun troede på ham ? At der var noget om snakken, nu da Khader havde følt sig så truffet ? Og hun derfor ikke turde udsætte sine børn for en pædofil risiko fra Naser Khader side ? Sammen har de jo en søn Hannibal.

Ingen af de 2 Fællesråds asylislamisk muslimske formænd, eller Naser for den sags skyld, har nogensinde følt sig truffet eller forfulgt, når nogen har sagt noget grimt om danskere !

Sikkert fordi de alle har selverkendelse nok til at indse, at det er de heller ikke - danskere - kun i juridisk forstand gennem påtvunget antidemokratisk naturalisationslov

- et levn fra enevældige kongers diktaturfortid, hvor den enevældige konge kunne gøre sine udenlandske venner til danskere. Hvilket enevældens afløser STATEN nu selv enevældigt misbruger på det skammeligste for at undgå, at det foregår ad naturlig vej over generationer og gennem indavl med danskere.

Og efter at en naturlig udvandring og repatriering af fremmedegoister ikke automatisk foregår, frivilligt samt påtvunget, som det var meningen, da 'Danmark Historiens Største Løgn, Bedrag  og Løftebrud' blev lanceret for nu 1-2 generationers tid siden helt tilbage under sidste lavkonjunkturs krisestarten i 1970'erne og videreført helt frem til 2001, at Danmark ikke er noget immigrationsland ! Og at flygtninge og gæstearbejdere selvfølgelig ikke bliver i Danmark livsvarigt, det er det alt for dyrt og udkonkurrerende krænkende til imod danskere - og resursebeslaglæggende - de skal selvfølge hjemvende med harem, familie- og børneflokkene en dag !

Mon man med Østre Landsrets dom nu også kan få 10.000 kr. for at sagsøge mennesker, der påstår at FCK eller Brøndby er 'fucking bøsser', hvis man er med i klubberne og føler sig truffet eller 'ramt' ?

Eller er muslimer i særklasse bare så nærtagne, skrøbelige, traumatisk syge, paranoide og asylislamistisk psykisk lidende, at de derfor får 'nydansk' asyl livsvarigt som humanitær nødlidende medfølende infiltrations livstidsrettighed, som de så kan bruges til at stævne andre med for udtalelser, som kan opfattes som 'nedsættende' eller 'krænkende' imod dem og deres diskriminerende foreninger og klubber, nu islam / muslimer er sådan nogle dominerende sarte og skrøbelige sygeligt nærtagne offerslimdyr ?

Og risikerer man mon også at blive stævnet for injurier, hvis man påpeger, at f.eks. muslimernes lobby organisation nr. 1 Dokumentations og Rådgivnings Center for Racisme selv er noget af det mest racistiske, nærtagne og hetzende, der findes i Danmark ?

At hetze imod danske befolkningsgrupper er helt normalt. Men at omtale muslimer er tilsyneladende 'udansk' / 'racistisk'.

Er det i virkeligheden ikke det politiske' system, som prøver at dække over sin egen dårlige samvittighed og sit gamle løftebrud ('Danmarkshistoriens største løgn og løftebrud') og som forsøger at værne sig imod erindringerne og anklagerne på grund af det,

fordi medhold i kritik af islam, muslimer, islamisme og hovedløs indvandring uden en afbalanceret udvandring, som kan give plads, menneskelige resurser, infrastruktur og økonomi tilbage og rum til mere midlertidig indvandring

er en åbenlys kritik af illoyale, antipatriotiske, folkeforræderiske og korrupte politikere samt FN og EU, som har ladet islamistisk infiltration ske

UDEN at turde sende spørgsmålet om livsvarigt os påtvunget dyr og usympatisk indvandring

- som selvfølgelig bør matches med en ligeledes påtvunget livsvarig udvandring og hjemsendelse efter at for længst overståede krige og overståede påstået forfølgelsesrisici er helt ophørt og ALT MULIGT andet FOR LÆNGST OVERSTÅET og OPHØRT som GRUNDLAG for akut asyl -

til folkeafstemning i vort 'Folkestyre' ?

Eller f.eks. forlange at indvandrere og asylflygtninge ikke behandles mere privilegeret og resurse dyrt end udlandsdanskere og derfor højst må opholde sig i Danmark 3 mdr. om året, når grundlaget for asyl for længst er overstået, så de mange beslaglagte resurser, boliger, institutioner, offentlige varme røde hænder osv. kan komme danskere til gode i stedet igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar