Sidevisninger i alt

onsdag den 13. juli 2011

Brandattentat er Islamisk Demokratibevægelse, udtaler SF.

Folketinget og SF udtaler i dag , at brandattentater, der ligner Nørrebros for 5 år siden og Frankrigs hvert år, er demokratisk (friheds) bevægelser, når bare muslimerne gør det i Nordafrika eller i Arabien.

Enhedslisten vil have Stinger missiler til Libyen og er imod, at Danmark hjælper Afghanistan og dets folk til demokrati.

Begge udvanderFobe Rødfascistpartier var for få år siden imod afsættelsen af Sadam Hussein og af Talaban.

De har længe begge betegnet det som 'modstands' kamp, når palæstinenser gør, hvad der er værre i befriede områder af Palæstina / Israel imod jøder, israeler og amerikanere

og kaldt det racisme og nazisme, når danskere gør politiske demonstrative ting, der er langt mildere i de besatte områder af Danmark og rettet imod den asylmuslimske besættelses- og misbrugsmagt i Danmark og dets røde skødehunde, håndlangere, lakajer og landsmænds forrædere,

men når indvandrer brænder Nørrebro af, så er det social frihedskamp rettet imod de besatte danskere (ifølge rød bloks sympati), det er også frihedskamp med afbrænding i araberlande (OG selvfølgelig ultimativt asylgrundlag: permanent på livstid i Danmark i al fremtid).

Danmark skal lade dog lade være med at hjælpe militært til i Afghanistan og i Irak, men ikke i Libyen:

Talaban og Sadam var tilsyneladende noget bedre end Gadaffi ?

- og der er således vel intet grundlag for fortsat asyl til afghanere og irakere ?

Næppe heller til palæstinensere, kosovoer osv. osv. ?

De kan rolig rejse hjem og hjælpe til. (Frem for at fedte profitbegæret af her og beskæftige den røde sektor med det ???).

Når indvandrer udvises til solidaritet og hjælpearbejde i oprindelseslande, er det vist nok 'racistisk' ?

Når indvandrer påtvinger sig ind i Danmark uden at gæstgiverbefolkningen stemmer om det og dets varighed og giver sit tilsagn til det, er er det en (udemokratisk fascistisk) 'rettighed' imod vores egen befolkning.

I Danmark er der derfor ikke folkedemokrati, men parlamentarisk diktatur fra politisk side og vendt imod befolkningen.

Her får den danske befolkning ikke lov at stemme, om f.eks. udspekulerede asylfiduser, arrangerede muslimer og palæstinenser indføringer, statsstøttede udkonkurrerende gæstearbejdere mm. bør have uretfærdig og dyrt støttet fortrinsret til Danmark (eller hellere til Arabien / Mellemøsten).

Når muslimer laver ballade, er det en demokratisk rettighed. Folketinget bakker op. Og det vil resultere i indvandring af flere ballademagere under alle omstændigheder, FORDI Folketinget ikke VIL spørge vælgerne om lov: lige fra rødfascistiske islamofile Enhedslisten til fædrelandspartiet DF.

(I går Danmark, Frankrig, Sverige, England, Tyskland mm.)

(I dag Mellemøsten og Nordafrika:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar