Sidevisninger i alt

torsdag den 28. juli 2011

Parlamentarismen er ikke skindød.

Parlamentarismen er ikke skindød. 

Ikke kun omkring jihad farende, men også omkring kors ridende, laves der stor ceremoniel minde demonstration ud af død, krig og terror i stedet for politisk forandring.

Det muslimsk shia irakiske begravelses optog på Nørrebro i København for få år siden i allerbedste Mellemøstenstil, undtagen at der forud var nedlagt fogedforbud mod at der kunne skydes op i luften og råbes besværgelse og måne dæmoniske forbandelser og derved påkalde allah sympati, forståelse og opmærksomhed,

var en tam omgang og blegnede fuldstændigt i forhold til den kristeligt ceremonielle mindehøjtidelighed over den nylige norske kors ridders terrorpolitiske ‘demonstration’ for en lille uges tid siden, som var rettet imod det manglende folkestyre og demokrati i Norge, der som i Danmark endnu ikke er indført af narcissistiske og egoistiske parlamentarikere.

Parlamentariske politiske levebrøds karriere partisoldater er år 2011 stadig diktatorisk enerådende og har den opfattelse, at politik suverænt bør ordnes indbyrdes mellem ‘vennerne’ og kollegerne uden om almindelige mennesker.

Politikerne er ‘Herskabet‘ - Magten ! - som suverænt uden at spørge nogen befolkning om lov eller til råds gennem folkeafstemninger råder og regerer, så det skaber uvilje og politikerlede blandt almindelige mennesker imod politikere, Folketing, Regering, EU, FN og ‘mærkesager‘.

Statens ansatte pamper politikere er ‘Den Diktatoriske Stats Enevældige Herrer’ og har afløst ‘Den enevældige konge‘, der inden parlamentarismens indførelse egenrådigt regerede efter at have erstattet ‘Den almægtige gud‘.

Havde ‘den norske korsridder’ og det danske folk haft reel Folkestyre og på forlangende løbende kunnet kræve, at emner som f.eks. indvandrerspørgsmål blev sendt til Folkeafstemning, når befolkningen forlanger, at det skal ske, kunne måske både våde ulykken for et par år siden imod den irakisk ‘flygtende’ asylbeskyttelses kævende berigelses asyl fremmedarbejder ‘jihad farende’ shiamuslim på Nørrebro i København for få år siden OG det nylige terror angreb på ‘de jihad farendes håndlangere og væbnere’ i Norge både mod regeringen og mod Socialdemokratiets ungdom måske have været forebygget og afværget gennem løbende Folkeafstemning om emner, som optager befolkningen og vælgerne, og som herskende politikere elitært nægter at tage notits af og hensyn til ?

‘Det skal ikke lykkes én enkel mand, at ødelægge det parlamentariske system‘ har flere ansvarlige politikere under ceremonimindehøjtidelighederne de sidste par dage ytret !

Der er således ikke lagt op til, at f.eks. vores danske parlamentariske system, hvor 50% af politikerne i Folketinget bestemmer 100% og 49,9% bestemmer 0%,

og hvor 99,999% af den almindelig danske befolkning (den del af den danske befolkning, som ikke er ansat i statens embede top) bestemmer 0%,

ændres, så man i stedet lader befolkningen træffe alle betydningsfulde afgørelser, det ønsker.

Og lader almindelige karriere politikere og levebrøds administratiorer udføre befolkningens afgørelser og beslutninger på alle de områder, som befolkningen tilkendegiver og kræver at blive hørt i med folkeafstemning !

Netop nu frygter SF, at der i Danmark måske er under 100 danskere ud af vores befolkning på 5 mio., som sympatiserer med bevæbnet kamp eller måske endda træner til kamp blandt antimuslimer i udlandet.

Og meningsmålinger har også løbende det sidste årti vist , at der blandt de 350.000 asylmuslimsk relaterede beskyttelsestrængende ’flygtninge’ og humanitære gæstearbejdere og efterkommer i Danmark er mellem 15 og 35%, som sympatiserer med jihadfarendes terror og død udenfor Danmark imod jøder, ateister og ‘korsfarende’ og påstår ikke at ville det samme her i Danmark, og hvis børnebandeterrorspirer unger ifølge folketingets venstreorienterede politiker og partier alene er vrede og voldstruende, røveriske og racistiske af ‘socioøkonomiske asociale’ grunde.

I Danmark har der aldrig været stort opslået blomster-, lys- og fakkeloptog, når udlændinge eller indvandrere overfaldt danskere, men adskillige gange, når udlændinge er blevet overfaldet enten af indvandrere eller af danskere.

I dag var det nordmændene i Norge, som ceremonielt blev mindet, også den ‘politiske elite‘.

Påvirkes den elitære professionelle politiske klasse i Danmark mon af den norske ’korsridders’ protestterroraktion imod ’folkestyrets’ ‘demokratiske underskuds’ samfundsmodel ?

F.eks. ved politikerne udmærket godt, at der ikke er én eneste nation i EU, hvis folk ønsker, at Tyrkiet skal inviteres ind i EU. Ene og alene gæstearbejdere, asyl tyrkere og  ‘Den parti politiske Elite’ i nogle parlamenter i EU, f.eks. her i Danmark, vil det !

Og det bliver værre, hvis SF, Enhedslisten, S og R får flertal i Folketinget. De vil under ingen omstændigheder rette sig efter den danske befolknings modstand imod tyrkisk medlemskab. Eller udvise tyrkere i arbejdsløsheds tid og hvis eller når FN-menneskerettigheder indføres i Tyrkiet, så tyrkere ikke mere kan påstå uskyldig forfølgelse i fædrelandet.

Den politiske elite i Europa, som afgav løfter til Tyrkiet om et muligt EU medlemskab årtier tilbage i tiden er for længst død og begravet, og det er de tyrker, som modtog løftet, også !

Tyrkiet fortjener ikke et EU medlemskab:
der er allerede rigeligt med tyrkere i EU og i Danmark. De er overrepræsenteret !

Og Tyrkiets befolkning stemmer på fundamentalisten Erdogan, som gør Tyrkiet endnu mere islamisk. Tyrkerne fortjener under ingen omstændigheder at skulle regere EU og malke EU for mere end de allerede gør. 64.000 tyrkere i Danmark sender hver år ca. 3.000.000.000 kr. i remitter ud af Danmark og hjem til fædrelandets familier, bagmænd og skattely.

EU’s forhandling om tyrkisk medlemskab bør ændres til associeret privilegeret partnerskab, og Tyrkiet bør lægges på is, til det har trukket sin befolkning hjem fra EU og fra Danmark, og alle møder indstilles til mindst 50% af alle kurdiske og tyrkiske gæstearbejdere og asylkræver kolonialisterne definitivt er ude af Danmark og tilbage hjemme i moder / fædrelandet med børneflokkende og de os tvangsarrangeret påførte familiesammenføringer og helt uden, at de pågældende eksproprierede repatrierede tyrkere og kurdere bliver påstået ‘forfulgt‘ der.

EU bør i stedet tilbyde Iran, hvad Tyrkiet er blevet stillet i udsigt !
For hvad har det iranske folk egentlig gjort os med dets svinske ledere, som gør, at tyrkerne i stedet skal gå EU’s ærende imod muslimer i andre lande og være EU’s politiske elites skødehund, halevedhæng og håndlangere imod muslimer og islamister for EU’s ‘vantro korsfarende’ ?

Iran kan lige så godt få et privilegeret partnerskab tilbud i sigte fra EU’s politikere og indføre FN menneskerettigheder og EU love til gengæld frem for usympatiske tyrkere !

‘Det arabisk (revolutionsbande) forår’ som økonomisk og militært støttes af ‘Fattig - Danmark’, dets skattekasse hul, kommunale massefyringsruder og øvrige nedskærings- og  underskuds kriseøkonomi

koster Danmark langt mindre, end de samme landes her langtidsopholdende komiske asylgæstearbejdsløse, humanitære bekvemmelighedsfattigflygtninge asylfiduser, kolonialistisk terrorsigtede med relaterede og efterkommer inklusive etnisk danske sortklædte burkaskumle familiestiftere, som åbenlyst vil undertrykkende udrensning og åbenlys undergravning, og som jihad uniformeret landsforræderisk bekender kulør og støtte til islamisk, politisk, kolonialistisk erobringshensigt med tilhørende etnisk dansk udrensnings medhjælper praksis,

disse ‘nordafrikanske arabiske forårs hjemlandshørende’ fra Ægypten, Tunesien, Algeriet, Libyen, Marokko og Syrien udgør titusinder af muslimske etniskdansk gammelfortrængende gæstearbejdere og fattigpolitiske asylanter og spekulanter fra længe efter det generelle immigrations stop blev indført allerede i 1970 og koster eget ‘arabisk forårs hjemland’ fejt fædrelandssvigt

og Danmark asocialt dyrt milliarder af kroner, titusinder af arbejdsløse, boligløse og venteliste parkerede fordrevne og etnisk udrensede danskere

og burde for længst have modtaget rødt kort efter at green card ikke mere er retfærdig mod noget udsat dansk offer, som uretfærdigt og hensynsløst er ramt af den politiske elites manglende rådføring med etniske danskere, deres behov og ønsker, og viser langt større hensyn til muslimske kolonialisters erobrings- og udnyttelsesønsker end til eget belejret folks levevilkår (måske for at dække over egen medløbende systematiske asylfadæse immigrationsstop løftebrud - Danmarks Historiens Største Løftebrud, Løgn og Bedrag ?)

Danskere, som har indrettet Danmark efter egne danske behov og ikke efter glubske fremmedegoisters profitspekulation, som årlig udover titusinder af fordrevne og etnisk udrensede danskere koster milliarder af offentlige skattekroner alene til nyt institutionsbyggeri til de muslimske kolonialisters overbørneproduktion,

og tusinder af beslaglagte ekstra ‘røde varme hænder’ til indvandrerrelaterede, som skal uddannes til at opdrage og passe denne indvandrer overbørneproduktion i stedet for egne danske børn, unge, ældre, syge og handicappede, som oveni udråbes til at være byrde,

imens indvandrerbyrden, som er langt større og ter sig værre, udbasuneres til at være dejlig berigende bemægtigelse for offentligt ansatte venstreorienteredes livstidssikrede beskæftigelse i dansk skatteborgerfinansieret offentlig servicesektor, indtil de venstreorienteredes strejkevillige fysiske og psykiske op- og nedslidningsdrømme om førtidspensioneringsotium kan realiseres for de nedslidte, hurtigløbende og stressede langfingrede røde varme hænder på offentlig skatteborgerregning.

Hvis EU politikere tør lade sådanne udviklingsspørgsmål afgøre ved folkeafstemning lige så tit, befolkninger ønsker og kræver det, kan påtvunget jihad asyl indvandring sikkert vendes til påtvunget afbalanceret udvandring, repatriering og ekspropriation af al opholdsret, statsborgerskab og indfødsret til gengæld,

så venstrefløjens nye påståede paranoia for ‘korsfarendes’ fremfærd mod asyl jihad grænsekrænker overløbende elitære politiske venstrefløjs håndlangere ikke mere behøver være til stede ?  Forebyggelse er jo en elitær venstreorienteret mærkesag og dille høres tit.

Altså, hvis politikere vælger at fremføre, at de nu vil ‘lade sig kue’ af denne frygt og derfor indføre Folkestyre Demokrati med jævnlig indkaldt folkeafstemningsmulighed om ‘hvad som helst‘, fordi Parlamentarismen (ikke) er ‘skindød’ (eller ej),

frem for blot at fortsætte med at videreføre ‘Den almægtige Guds’ stedfortræder ‘Den enevældige Konges’ arvtager ‘Den enevældige Stats’ levebrødskarrierepolitikere, parlament, regering og domstole

som erstatning for Folkestyre og løbende Folkeafstemning om alle vigtige og skiftende emner og spørgsmål, som optager et lands befolkning og vælgere, som er reduceret og umyndiggjort til 4. års stemmekvæg,

så den politiske elite stadig frit kan føre sig frem og skabe politikerlede, had og mistillid med sit parlamentariske flertalsdiktatur som ‘Enevældig’ erstatning for et regulært Folkestyre.

Den 27. juni blev en stor ceremoniel manifestationsdag politisk som kristeligt.
I Københavns Domkirke afholdtes en ceremoniel kristelige mindegudstjeneste for Norge.


Også ‘ukristelige’ modstandere af statskirkelighed som Frank Aaen, Kamal Qureshi og Villy Søvndal samt kulturmuslimen Naser Khader mødte frem til gudstjeneste.

Nogle i hverdagstøj. Andre som Villy Søvndal uden en blomst, men med flagrende (politiske manuskript ?) papirer (til sine politiske tv-interviews før og efter Gudstjenesten ?).

Om de erklærede ukristelige også er mødt op til muslimsk ceremoniel moskebønnemøde med opildnende moralsk ‘demokrati fredagsprædiken‘ eller om en sådan sammenkomst overhovedet har været arrangeret af muslimer i Danmark vides ikke. Måske er daglig terror i herboende asylmuslimske asylanters egne fædrelande så almindelig, at terrorbegivenheden i vores naboland ikke har kunnet smitte af til ceremoniel islamisk mindehøjtidelighed mod antijihad ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar