Sidevisninger i alt

onsdag den 13. juli 2011

Rød Asyl - Blå's Ældreregning.

VKR og O 's 18 mia. kr. tilbagetrækningsreform delfinansierer SSFØR's 35. mia. kr. årlige asyl invasionsudgift.

Siden venstrefløjen besluttede at underminere velfærdssamfundet i 70'erne hånd i hånd med arabernes had til Vesten for sine nederlag i 60'erne og 70'erne til Israel og Vesten

ved at tillade en invasion af arabere og muslimer oven i oliearabernes 1973 olieembargo imod Vesten og resulterende i den længstvarende økonomiske krise for Vesten og for kapitalismen nogensinde, og som Danmark kun gjorde sig fri af et par VKO år inden næste bundkrise satte ind i 2008,

har 'gæstearbejdere', 'fremmedarbejdere', 'smudsarbejdere', 'bekvemmelighedsflygtninge', 'fattigdomsflygtninge', 'humanitære flygtninge', 'traumatiserede krigsflygtninge' osv.

- kært barn mange navne for asylbehandler integrationsklassen af profitsultne offentlige ansattes lange røde fingre efter profit på stakkels permanent uskyldigt forfulgte og alt for hadede syge platugler og permanente asylsvindlerrettigheder -

bestormet Danmark og andre landes grænser bestående af befolkninger, som ifølge islamgrundlægger og føreridol Muhamed fra Saudi Arabien er 'vantro', som skal erobres og besejres med jihad, dvs. med udryddelse af alt, som ikke er ægte islamistisk.

Rød Blok har en tyrkertro på, at de af ubehagelig sult og uretfærdig fattigdom og muslimsk forfulgte tåreperserislamister ud af nød og jammerdal egoistisk eskapistisk udvandrede

er en livstids Vestlig opgave at inkludere og udsprede i Danmark og Vesten, for islamisterne har et vigtigt livsvarigt beskyttelsesbehov at parkere i Danmark helt gratis for alle fattige, udstødte og udsatte danskere, som fordrives fra

socialt boligbyggeri, skoler, børnehaver, fritidshjem, vuggestuer, arbejdspladser, velfærd, livskvalitet, efterløn og pensionsordninger: rige danskere betaler ganske glad og glædeligt herligt hele gildet over skatterne

og al udsat fattigt fordrevet og svagelig lokal dansk mærker intet til invasionsglæden: det koster ingen velfærd, intet livskvalitets tab, den udefra udspekulerede arrangerede permanent asylbeskyttelses 'rettighed' og efterfølgende kædefamilieindføringspåtvang er en gratis herlig bemægtigelsesberigelse, en varm ren foræring, der klart beviser

den røde kollaboratør behandlerbyrdes solidariske Bigbrother Værge kæledække Barnepiges røde bløde hjerte på rette sted og langfingre nede i lommerne rigtige udsatte steder for berigelsers velfærdens gratisomgang !

Skulle SSFØR opnå et flertal ved næste folketingsvalg vil de 2 indvandringsbegejstrede kollaboratørpartier SSF forhandle et bytte af 12 minutters daglig overarbejde til en værdi af 9 mia. kr. med blå VKRO's efterløn og folkepensions Tilbagetrækningsreform til en værdi af 18 mia. kr.  Det vil de radikale dog på forhånd ikke !

Og skulle ren rød SSFØ blok tilsammen få 90 mandater eller mere vil den 18 mia. kr. værdifulde efterløn- og folkepensions Tilbagetrækningsreform helt og aldeles ikke blive til noget.

Men den 35 mia. dyre livsvarige 'Asylbeskyttelsesrettighed' for islamister, som ikke mere behøver beskyttelse imod muslimer i oprindelseshjemlandene eller beslægtede nabolande (men nok snarer udvide byrden), vil bestå, selv om at beskyttelse for krig og ballade derhjemme for længst er 100 % ophørt: grundlaget for asyl er for længst overstået og ikke mere tilstede, og sådan har det nu været meget længe for 99% af alle herboende islamister og asyltiggere !

35% af alle muslimer med opholdsret i Danmark støtter sharia, kalifat, al quida, hizbolla, hamaz, hellig religionskrig, terroraktioner, kønsdiskriminering, diskriminering imod vantro, arabisk muslimsk sortbørshandel, verdensomspændende islamisk dominans imod vantro, islamistisk indoktrinering af småbørn og psykisk afstumpede osv.

Men repatrierende at ekspropriere asylislamister og gæstearbejdere og efterkommere med et for længst overstået og afsluttet behov for beskyttelse og gæstearbejde i Danmark og på udsatte danskeres regning, levevilkår og bekostning, påtvunget indført og påduttet af FN, EU og Rød Blok uden at spørge vor egen befolkningen til råds eller om lov for at prale af sin 'gratis' gavebod, som oveni skal modvirke massefyringsrunder af rød byrdes profitansattes arrangerede underskattefinansierede offentlige 'sygdom og armods' givtige behandlerindustri - sker næppe.

Desværre viderefører V K R og DF blindt rød bloks selvdestruktive og røveriske invasionsgavebod og hælerivirksomhed og lader denne gang en seniorgruppe af etniske danskere betale for muslimernes og asyltiggernes manglende moralske forpligtelse til at rette ryggen op, tage sig sammen og solidarisk drage tilbage hjem og hjælpe til med opbygning, vækst, velstand og demokratiudvikling i slægts oprindelseshjemlandene, frem for fortsat at tørre sine egoistiske begær - en årlig 35 mia. kr. 'xenofobisk' udgiftsbyrde - af på udsatte, fordrevne, arbejdsløse og nu også senior etniske danskere.

Bliver 85.000 asylislamiske familier i Danmark, som ikke mere behøver beskyttelse i Danmark, pålagt repatrierende at udvandre tilbage til hjemlandshjælp og indsats, vil det spare Danmark og samfundet for 35 mia. kr. årligt og 10 mia. kr. på valutabalancen og 80-90.000 par røde hænders ansættelse i den offentlige sektor, som vil kunne beskæftiges med anden og mere fornuftig opgave end asylislamisk integration og opformerende udbredelse. Og 85.000 danske familier ville kunne tilbydes de boliger, det arbejde, de socialydelser, den uddannelse og praktik, institutionspladser osv., som asylislamister og gæstearbejdere og efterkommer i dag helt unødvendigt fortsat beslaglægger og udelukker danskere fra. Og byrden er voksende..

 

DIN GARANTI FOR EN 'ALDRIG HJEM IGEN' IDEOLOGI !

Og at muslimernes islamofobi er permanent.

-  Og ganske uskyldig forfulgt for fattig !  -

Mon en evt. sejrende rød blok efter et kommende folketingsvalg vil spendere VKRO's fundne 18 mia. kr. på mere velfærd til pensionister og seniorer eller på 'integration' af indvandrer, hvis beskyttelsesbehov for længst er ophørt, for at radikale stemmer vil medvirke til at bruge de frigjorte 18 mia. kr. i en evt. kommende Rød Statskasse til mere vel Rød adfærd ?

I hvert fald har SSF's 'Fair løsning 2020' på programmet, at 10.000 flere indvandrer i arbejdsløsheds tid skal i arbejde, i stedet for at 10.000 arbejdsløse etniske danskere får chancen, og dermed fortsætter Rød Stue VKO's racistiske arbejdspolitik vendt imod etniske danskere, hvor indvandrere i stedet skal have jobtilbudschancen frem for en etnisk dansker og frem for et repatrieringstilbud eller en repatrieringsordre til asyldiktatorerne, når asylmuslimerne eller andre med flygtningestatus som begrundelse for opholdsret i Danmark ikke mere kan dokumentere noget reelt eller uskyldigt beskyttelsesbehov imod krige, som for længst er ophørte, eller imod muslimske trosfæller og myndigheder i hjemlandene, som for længst er døde eller styrtede, eller uden forfølgelsesparanoia kan leve ufarligt i kulturbeslægtede nabohjemlande, hvor deres trosfæller og familier allerede bor i sikre områder og har gjort det længe, når blot de lærer at opfører ordentligt og helt lovligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar