Sidevisninger i alt

mandag den 25. juli 2011

Smitter den asylislamistiske syge sine ofre ?

De seneste år har unge europæere efterlignet asylislamistisk livsstilsvold og livsstilskriminalitet, som ifølge islam er rigtig god islamisk koran livsstil,

men ifølge vestlig humanisme og kristen livsstil er grim forbryderisk adfærd,

og ifølge venstreorienteret ideologi og apologi forklares med ‘dårlige sociale kår’ og med uskyldig årsag i uretfærdig fattigdom og sindssygt traumatiseret uskyld fra ulands forhold eksporteret hertil og forårsaget af  for længst overståede krige eller påstået gammel uskyldige forfølgelser i det fjerne derhjemme for meget, meget længe siden i islamisk hjem- og fædreland

og blot givet videre i ‘negativ social arv’ til børneflokkene her, når de herboende erobringskoloniserings griske asylmisbrugende ‘traumeofre’ og egoistiske snylte slim dyrs ghetto hæmoride efterkommer snubler ved siden af i sit fremmedgjorte ghetto kår imod den belejrede vært.

At bebrejde muslimsk invasion og indvandrerkriminalitet er radigalt forkert og besvares bedst med sko kast efter had objektet og syndebuk ‘national socialisten’ og national patriot ‘racisten’:

Men hvor lærenemme er mon etnisk danske, svenske, norske og andre europæiske ofre egentlig for den asylislamistisk ‘uskyldigt psykotisk traumatiserede’ fremmedkoloniserings imperialistiske og grådige profitracists egen ‘baggrund‘ og norm, når det gælder om at inkludere og konvertere til fremmedideologien ?

Dagligt ses hvordan børn og unge lader sig inspirere til islam, knivoverfald, væbnet røveri, anti jihad, racisme, kriminel erhvervsudførelse, som aldrig før. Hvor lærenemme er de etnisk fordrevne danskere fra de erobrede ghettoer egentlig ? Og hvad med andre nationaliteter i samme asociale etnisk udrensnings- og fordrivelsessituation i andre lande under fremmedkolonialistisk og aggressiv imperialistisk belejring ?

Når hunaylmuslimen troner rundt i sin klu klux klan hexe lignende uniform, er hun ikke en trussel og farlig spion, der (stolt og stærkt) socialterroriserer andre indviede i sit spin, så er hun et offer, der er undertrykt og ikke er skyld i sin børnefloks opdragelse til racisme og organiseret koloniserings imperialistisk islamisme og had til vantro udsatte og fordrevne etnisk dansker ‘svin’.

Og det er politikerne, der agiterer for livsvarig asylpåtvang heller ikke, når de selvfed ‘redder’ en midlertidig forbigående kortvarig flygtning fra en akut forbigående situation til livsvarig indvandrerproblem heller ikke !

Det er en hel gratis omgang: de rige betaler over skattebilletten og de fattige venstreorienterede vælgere, som fordrives og etnisk udrenses fra ghettoerne, koster det ingenting.

Men ! De etnisk udrensede ‘flytter’ ikke, fordi de selv er racister !

Lader ikke deres børn færdes blandt kultur syge og islamisk traumatiserede muslimske børnegrupper eller i foreninger og klubber.

Og arbejder heller ikke selv nogensinde i muslimernes mange overalt opdukkende racistiske sortbørsbutikker og forsyningsfirmaer, som sender milliarder af danske kroner hjem til bagmændene i fædrelandene, der arrangerede de falske forklaringer og falske papirer til asylmuslimernes asylkræver tiggeri heroppe.

Nej racister er de ikke. De er bare ikke så lærenemme, at de har lært at blive accepteret og integreret af asylislamisterne endnu.

Men racister er de venstreorienterede røde, fattige og fordrevne og etnisk udrensede ‘udsatte’ ikke. . .

Og når hunmuslimen, som ifølge asylislam er ansvarlig for opdragelse, ses trone rundt i spøgelseslignende kostumer - den islamistiske hunislam soldater jihad uniform -
hvem er så egentlig den undertrykte, truende og skræmmende  i dette jihad udtryk og hvorfor ?


Og hvem undertrykker nu egentlig hvem og hvordan med disse militante uniformer ?

Hvem dikterer de en ideologisk værdipolitik og erobringsambition over for  i det offentlige rum ?

De ‘uskyldige’ fadæsepolitikere med dårlige samvittighed overfor aldrig stueren overgreb og en evig asylislam gaveregne i Danmarks Historiens Største Bedrag og Løgn siden 1970, at Danmark IKKE er noget indvandringsland, og der har eksisteret et generelt immigrations STOP siden ?

Undertrykker og skræmmer bandeuniformer egentlig uniformerede ?
Eller ikke uniformerede ?
Er islam en (anti)nazistisk bandekrigslist ideologi ligesom rødgardist jalousi er imod rige og kloge ?


Den muslimsk palæstinensiske kolonialist Naser Khader foreslog for nylig, at Danmark bør forære Naser Khaders fædreland Syrien gratis ambulancer, fordi styret stjæler ambulancer i Syrien og bruger dem imod demonstranter i Nasers egen by.

Khader har ikke foreslået nødhjælp til Somalia, hvor 10 mio. mennesker er ved at dø af sult eller til Etiopien, hvor andre millioner også risikere sultedød under den største tørke og sultkatastrofe i 60 år.

Eller foreslået nødhjælp til Zaire eller Guldkysten, hvor andre hundredtusinder af ikke muslimer også er i akut livsfare.

Hvorfor denne koloniimperialistiske muslimske racisme og positive egoistiske særbehandlings (magt ?) demonstration overfor sig selv og vennerne ?



Hitler elskede muslimer, som nyttige idioter for nazismen.
Socialdemokrater, socialister og radikale ligeså for global imperialisme og kolonialisme.
Hitler brugte jøden som syndebuk, ligesom islam gør i koranen og i hverdagen.

Socialdemokrater og internationale grænseoverskridende socialister og imperialister bruger antiislamisten og antikoloniseringsimperialisten som sin ‘nazijødesyndebuk’ og benævner den racist, nazist, nationalist, antimuslim osv.

Det sidste sikkert fordi antiislamisten og antikoloniseringsimperialisten ser den muslimske demonstrant som bærer det asylislamistiske hæmorideghettogen, som skal skræmme besatte folk til at overgive sig og bruges til at påstå, at hunmuslimen ikke undertrykker, besætter, skræmmer og socialterroriserer, men ‘selv bliver det alt sammen selv’ af ofrene for tvangsarrangeret og systematiske asylislamistisk hæmorideghetto stats- og kommunestøttet invasion,

som har til overordnet formål etnisk at fortrænge, fornedre, forarme og udrense etniske danskere og etablere koloniseringsbefæstningsværk for fremmedimperialister, så de kan sende mia. af danske kr. -sorte og sociale - i remitter hjem til asylbagmændene derhjemme i fædrelandet, som arrangerede invasionen herop med falske papirer og falske asylforklaringerne til fortroppen for kædeinvasion for efterfølgende familiesammenføringskolonialistisk erobring og overtagelse på sigt . . .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar