Sidevisninger i alt

torsdag den 4. august 2011

Racistisk asyl amnesti I Danmark ?

Socialdemokraters uskyldige medskyld i terrorrisiko, fremmedetnisk kriminalitet, islamismeudspredning og modreaktion imod alt dette herunder af islamkolonisering af Vesten, såkaldt ‘racisme’,

men ikke at forveksle med Hitlers, Mohameds og Stalins jødehad i ‘Mein Kampf’, Koranen og diverse Kommunistisk Manifests og derfor også nazisters, muslimers, islamisters og gammelkommunisters had til jøder og jødestaten Israel,

men den ny ‘racisme’ i form af bekæmpelse af nazister, muslimer og islamister og gammelkommunister og deres lyserøde revisionister socialdemokrater, folkesocialister og socialliberale, euroislamister etc. og deres ‘racisme‘,

resulterer nu i at socialdemokrater begynder at gribe i egen barm og spørge sig selv: hvorfor .. !

I Danmark er der titusinder af islamister og muslimske terrorister, såkaldte ‘frihedskæmpere’, muhajediner, som har opnået amnesti asyl og seriel kæde familiesammenføring efterfølgende, belønning og status af forgyldte ‘ofre’ for islamiske regimer, som dræber, pisker, tæsker og dermed islamisk ‘torturer’ eller bare psykisk og social ‘terroriserer’ sine kriminelle islamiske borgere,

så disse kan få frit lejde i Danmark, livsvarig asyl og amnesti belønning, indfødsret, kroner og ører eller bare livsvarigt ‘tålt ophold’ for forbrydelser, som er forbrydelser i alle lande, også i Danmark, men som de aldrig stilles til ansvar for i Danmark.

Men tværtimod resulterer i belønnende asyl for. For uden forbrydelser og påstået inhuman strafrisiko: ingen asyl og belønningskrav mod Danmark !

Og som er resulteret i:

at hundredtusinder af familiesammenførte til de kriminelle primært muslimske og islamisk forbrydere

har krævet familiesammenføring ind i Danmark, ikke ud til et andet araberland,

og hvis familier og børn har socialterroriseret og derved etnisk udrenset og mobbet danskere ud af socialt boligbyggeri og byområder og omdannet disse områder til rene islamisk uniformerede ghettobaser med børnebander,

der ser deres kriminelle asyl amnesti belønnede fædre, onkler, bedstefædre og naboer som spydspidsen for frihedskæmper muhajedin jihad imod vantro dansker svin racister, som skal etnisk udrenses og fordrives,

sådan som saudiarabere og deres islamiske efterabere har gjort overalt, hvor disse islamudvandrere er trængt frem og har haft succes med islam kolonisering og fortrængning af de etnisk udrensede, som ikke ‘respekterer’ islamkolonisering og derfor er vantro ‘racister’.

Ingen ønsker at stille muslimer, som har skudt muslimer, jøder, israelere, amerikanere, hinduer eller andre eller sprængt dem i luften, til ansvar eller som USA siger: “Brought to justice”

Men går en nordmand militærpolitisk amok i Norge på medløbere for denne asylislam amnestipolitik på nøjagtig samme måde, som kurdere gør imod tyrkere, tamiler imod srilankanere, sunnier imod shiaer og omvendt, muslimer imod jøder, palæstinensere imod andre palæstinensere osv., så er der straffri asyl, amnesti, belønning og familiesammenføring.

Ingen straf, men belønning til millioner af kroner. Ofte til 2 cifret millionbeløb over livstid, hvis bare den kriminelle vil have en snes familiemedlemmer med ind og opformere sig. (Eller en 3-cifret millionudgift over livstid, hvis kædesammenføringskravet bliver på mere end 40-50 medlemmer over tid).

Dokumentations og Rådgivnings Center for Racisme, som aldrig har haft en sag imod muslimer og indvandrere, men hobevis af anklager imod etnisk danskere, beskylder nu politiet for racisme, fordi 50% af alle visiterede for knive og våben er fremmedetniske !

Hvordan kan politiet se, om en person er fremmedetnisk ? Politiet er tilsyneladende også sexistiske. Under 50% af de våbenvisiterede er muslimske kvinder, selvom at alle fremmedetnisk visiterede er opdraget af dem, hvis de da ikke er adoptivbørn.

Om Racisme Centret også beskylder de 3,5% fremmedetniske gadebetjente i politiet for racisme, og om det så er fordi, de visiterer danskere eller fremmedetniske vides ikke.

Heller ikke om det også er racistisk at retsforfølge en nordmand som, hvis han havde gjort det samme i Kurdistan, Mellemøsten, Palæstina, De Nordafrikanske Gadebanders ‘Forår‘, Afghanistan, Somalia osv. havde været en jihad farende og derfor  kvalificeret til straffrihed og belønnende asyl og efterfølgende kædeindvandring af familiesammenførte til ‘frihedskæmper’ kriminalitetsasylanten.

Sadats mordere i Danmark og Iraks krigsgas hærchef for kurdergasning af 100.000’er i Sorø blev aldrig retsforfulgt i Danmark, men fik kroner og ører,

ligesom at hundredvis af palæstinensiske terrorister alene fra 1970-1975 heller aldrig er blevet retsforfulgt eller efterfølgende udvist og i dag udgør den gamle spydspidsbasis for de nu mere end 45.000 asylpalæstinensere, som er i familie med, var nabo til, landsmænd, trosfæller, medsympatiserer mm. til de flere hundrede grænsekrænkende banebrydere, rollemodelterrorister fra primært Libanon og islamisk ‘nydansk’ koloniseringsspydspids, og som kun er begyndelsen på de næste 30-40 års ligeså fremfarende amnestiindvandring,

hvis socialdemokrater og andre stadig arbejder for det frem for påtvunget udvandring af alle disse titusinder af mennesker, som ikke mere behøver asyl og beskyttelse i Danmark, men bør tvangsudvises og repatrieres, som danskere er blev tvangspåført disse, så der opstår balance i migrationsregnskabet i Danmark, der har haft generelt indvandrerstop siden 1970 (Danmarks historiens største bedrag og løftebrud) uden at nogen regering eller noget folketing har overholdt det eller turde sende spørgsmålet til folkeafstemning.

(I modsætning til f.eks. RNA - DK som kræver sådanne spørgsmål og alle mulige andre til løbende folkeafstemning, så den afgør Danmarks situation og skæbne - ikke politikerne og deres udenlandske venner og hjælpere:)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar