Sidevisninger i alt

torsdag den 15. december 2011

Er den Europæiske Menneske­rettighedsdomstol mindre demokratisk end Hitler ?

Den Europæiske Menneske­rettighedsdomstol har afsagt dom i en sag, hvor to somaliske statsborgere anlagde sag imod den britiske regering og dermed det engelsk demokrati og folkestyre.

Den Europæiske Menneske­rettighedsdomstol afgjorde og synes, at den europæiske konvention om ’menneskerettigheder’ krænkes, hvis de to somalier i England sendes tilbage hjem til deres fædreland Somalia

og udtaler,  at europæiske lande ikke må hjemsende somaliske statsborgere til områder, der er kontrolleret af den islamistiske bevægelse al-Shabaab (som de fleste somalier i Danmark og Somalia støtter og sympatiserer med) eller ’tvinge’ somalier til at rejse igennem sådanne områder (f.eks. hovedstaden Mogadishu).

Men må somaliske familier i Danmark så godt tage på ferie til disse områder eller sende børn hjem til opdragelse, ferie eller til hjemmehjælp i dem ?

Og må deres egne familier derhjemme leve og bo i områderne og modtage besøg herfra, eller er der tale om forbud og diskrimination mod det (altså grim ’racisme’) ?

http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-41270590:hjemsendelse-af-somaliere-i-bero.html



Dansk flygtningenævn udsætter udvisningen af omkring 60 afviste asylansøgere fra Somalia og stiller 17 verserende sager i bero, har nævnets Stig Torp Henriksen oplyst og Eva Singer i nævnet vil have, at alle somalier bliver immigranter i Danmark, udtaler hun udemokratisk og diktatorisk fascistisk.

http://flygtning.dk/nyheder-og-presse/nyhed/artikel/somaliske-asylansoegere-boer-have-asyl/

( http://www.multisamfund.dk/asyl/2011/berostillelse_somalia.html )http://www.information.dk/277573 )

( Kun DF er imod ? http://www.information.dk/277573 )
 
( Læs også  http://borgerret.org/Blog/tabid/55/EntryId/190/Danmark-lider-et-svidende-nederlag-ved-Menneskerettighedsdomstolen-Det-er-meget-flovt-for-Danmark.aspx )
 


Er Den Europæiske Domstol og Folketinget dermed mindre demokratisk end den tyske diktator Adolf Hitler i 1930’erne, der dog trods alt spurgte sit eget tyske folk om lov til krig først: ’Wollt ihr den totalen Krieg . . ?’

Hverken EU eller Folketinget / Regeringen har endnu spurgt det danske folk, om det vil besættelse af fascistiske flygtninge og asyl plat ugler her

længe efter at Iran, Irak, Bosnien, Kosovo, Afghanistan, Kurdistan, Libanon, Palæstina krige osv. er overstået,

og asylafpressere ikke mere behøver dyrt og kostbart, ja nærmest kriminelt beskyttelsesophold i Danmark og betale for den årtilange nødhjælp fra os og sige tak og farvel

i stedet for fortsat at sende milliarder af kr. ud af landet hvert år til asylbagmænd derhjemme
eller om den danske befolkning f.eks. hellere vil, at vi betaler disse asyl platugleimmigrantspirer for i stedet at leve i et andet muslimsk land

frem for at fylde op i vore egne boligområder og offentlige institutioner.
F.eks. kan man sende færdig behandlede ’flygtninge’ / ’gæstearbejdere’ til Pakistan, Tyrkiet, Mellemøsten, Jugoslavien mm. i bytte, for de har jo selv har sendt 25.000, 62.000, 45.000 og 20.000 muslimer her til Danmark.

(Danmark blot har få tusinde af sine borgere i de lande.)

Var Hitler i den henseende mere ’demokratisk’ end diktatorførerne i EU og i Folketinget, der ’ikke behøver’vil  - spørge sin egen befolkning om en skid ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar