Sidevisninger i alt

søndag den 4. december 2011

Indisk ligestillingsminister lovlig racistisk mod asylbøssemuslimer ?

Den radikale 'nydanske' ligestillingsminister Manu Sareen fortsætter sin tvivlsomme immigrations på tvangs karriere fra det københavnske gadeplan til statslig national formynderi med at ville pålægge kristne kirker

- men ikke muslimske moskeer -

at 'få lov' - dvs. i praksis 'have pligt til' - at kirkelig vie homoseksuelle, trods det strider imod Biblen og dermed kristendommen.

Den gammelindiske 'nydanske' minister er heldig med ikke at bo i immigrations idol landet USA. Her ville eksil inderen nok ikke kunne stige så højt i sit korrumperede magtbegær.

Samme gadeplans integrationskonsulent Manu Sareen har altid kæmpet positivt for muslimsk særbehandling og overherredømme mod dansk norm og ret.

Det gør eksil inderen også i denne sag. Den ukristeligt feje og tidligere islamterroriserede herre har nemlig ingen planer eller dristige integrations påtvangs ambitioner om, at også muslimer skal have 'lov' - det vil i praksis sige 'pligt til' - at vie bøssemuslimer.

Et eklatant fremmedetnisk eksempel på at asocial islamisk socialterror - såkaldt respekt - virker på feje landsforræderiske pseudodansk 'nydansker' asylbekvemmeligheds berigelses fattigdoms 'flygtninge'.

Ifølge FN konventioner, som Sareen og SRSF regeringen er glade for, og som dikterer regerings ufri vilje - dvs. bestemmelser som regering og folketing 'skal' følge, trods der ikke har været nogen afstemning om suverænitetsafgivelsen, som Grundloven jo kræver, der skal - så må man ikke diskriminere ud fra bl.a. religion eller seksualitet.

Men måske er islam ikke en religion, men bare en politik ?

(Og bøsseislam bare uciviliseret pervers kultur ?)

Og så står der jo ikke noget om, at man ikke må diskriminere asylbøssemuslimer i Danmark i de politiske bede klubber, som danskere jo ikke frit kan færdes i.

Eller moske er muslimske mimreklubber virkelig nydansk araberdiskoteker ?

Og dér gælder positiv særbehandlings racismerettighedsparagraffen så i stedet ?

Sareen og bøssevielser.jpg

STOP DISKRIMINATIONEN (racismen)

IMOD BØSSEMUSLIMERNE.

(Sæt KRYDS på liste B - A - Ø - F )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar