Sidevisninger i alt

tirsdag den 20. december 2011

Plads til propaganda islam og røde lakajer.

Den muslimske besættelse får mere vind i sejle takket være Villy, Helle og Margrethe.

Salafister er så sikre på ikke at blive udvist, at de åbent agiterer for racistiske zoner i flere besatte områder af Danmark, uden at politiet gør andet end at løfte bryn og politiker sende en ed.

Alt imens hvervecirkusset fortsætter fra de muslimske troldmænd på gader og vej, som selvfølgelig har luddermødre og ludderkoner hyldet ind i ble og sæk som ideal og stor-reproduktionsfabrik i Danmark
og roligt kan ignorere politikerne debat ‘forbud mod salafismeforbud og islamismeforbud’

i stedet for politikernes forsømmelsespligt til at udvise de færdigbehandlede og undergravende asylsnylte salafister og islamister fra al besat dansk område,

når de danskkulturhadende asylafkræver efter årelangt ophold i Danmark ikke mere har noget asylbeskyttelse behov i Danmark fra de antiislamiske ‘farer’ i hjemlandene.

Den for meget medløbende nuværende røde danske regering mener, at muslimernes propagandaaktioner og besættelsesjihad skal håndteres med ord.

Ikke med handling som at udvise alle allahs asylsalafister, asylislamister, asylmørkekoner og asylmørkemænd i kjoler og ble om hovederne med skidtet islam indeni tilbage til arabiske lande, når asylbehovet er ophørt, hvor de umuligt kan være hadede, såfremt de ikke er kriminelle lovbrydere overalt i araberland da ?

Asyl-salafisterne, asyl-islamister og asyl-muhamedister er sikkert tænkt til at skulle være på livsvarigt i Danmark længe efter at muslimer krigene, de påstås egoistisk forræderisk at være ‘flygtet’ fra for at berige sig bemægtigelser af dansk område, er ophørte eller diktatorerne, de påstås at være flygtede fra, for længst er døde og begravede.

Nu skal de så med lov og magt udbredes i Danmark efter diktatorisk pres fra flertallet af politikere og fra FN fra alle skiftende regeringer fra og med Nyrups. Ikke et eneste politisk parti i Danmark ønsker at ekspropriere eller udvise (eller psykiatrisk tvangsindlægge) den invasive asylarabisk islamistiske krybdyrsart:
Islamister indfører sharia-zoner i København:

http://www.youtube.com/watch?v=ScEjtsULCT8

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1642519.ece?utm_source=tiny&utm_campaign=tiny

Fra ’en Dansker’ Til En Salafist:

http://www.youtube.com/watch?v=pmniRNl2ynI&feature=related
og
http://www.youtube.com/watch?v=us80S5t6yuw&feature=related

Skal Danmark virkelig lade sig varigt smøre ind af sådanne fremmedimperialistiske asylmuhamedisters indre mørke svinehund, blot fordi indre røde svinehunde i folketinget kan bruge dette skidt i sin klassekamp imod sine vælgere og til at fedte sig ind hos sine kollegaer i FN og EU ?

(Og så muhamdisterne dertil kan sende mia. af d. kr. hjem til vennernes jihad derhjemme:
http://denindreislamiskesvinehund.wordpress.com/)

Den siddende røde valgflæsk regerings asylgaveklubs røde julemænds livstidsasylgaver til de arabiske mørkemænd og mørkekludekoner burde være gavmild nok til at OGSÅ at sende sådan udansk udvikling og fremmedkolonialistisk besættelse til folkeafstemning blandt sine egne vælgere (frem for at lade EU og FN diktere sig ALT)

nu da hovedparten af alle de ‘bortjagede’, hadede, ‘forfulgte’ og landsforræderiske asylsnylte arabere ikke mere behøver beskyttelse i Danmark, men meget let må kunne finde sig en anden muslimsk kravlegård et sted i det arabiske forår med sine smarte, agiterende og forførende salafistiske asyl-hverve trick ?
I Ægypten stemte 70% på islamisterne salafisterne og ‘Det muslimsk broderskab’

- et sikkert forårs land for alle muslimer !

Men de vil mere ! Godt støttet af danske, tyske og europæiske politikere i modsætning til deres egne befolkninger, der næppe har noget reelt fællesskab med asylimperialisterne.

( Wallah allah akba insh’allah - splitte mine bramsejl en bunke asyllort ! )

Denne Laban fik venstreorienterede placeret i Danmark, fordi faderen påståeligt var uskyldig politisk ‘forfulgt‘ i Palæstina (men ikke juridisk forfulgt):


Hvornår mon sådanne imperialistiske labaner har rygrad nok til at ‘måtte’ udvises af vore myndigheder uden at skulle spørge politikere i FN eller EU om lov, men bare vores egen befolkning ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar