Sidevisninger i alt

søndag den 11. december 2011

Udøver TV2 racistisk selvcensur ?

Der er hævet over enhver tvivl, at TV2 http://blog-dyn.tv2.dk/ har udøvet censur på blogdebattører.
 
Det viser et stort antal klager og ytringer i debat indlæg og kommentarer på TV2’s http://blog-dyn.tv2.dk/.
 
Mange af de af tv2 krænkede og diskriminerede har også været blandt de første til at flytte væk fra TV2 og over til andre fora f.eks. Googles blogger Blogspot.
 
Således fik http://blog-dyn.tv2.dk/humoristendk/ allerede tidligt slettet i nærheden af 25% af sine kommentarer på andre debattørers tv2 blogs og 2 af sine mest læste og højest og hurtigst stjerne valuterede indlæg med efterfølgende trussel e-mails fra tv2 blog-dyns moderatorer.


Alt bortcensureret og slettet var typiske ‘gennemsnits dansker kommentarer’ og blev injurierende beskyldt for at være ’racistisk’, selv om det ikke bestod i race betragtninger, men alene var indvandrings- og fremmedreligionskultur kommenterende:

http://blog-dyn.tv2.dk/ var næppe ment som et politisk debatforum, men mere som en gratis reklame support for tv2-varemærket ?

Når man læser TV2 tekst tv, har man nu i mere end et års tid kunnet konstatere, at tv2 nu systematisk og konsekvent politisk fortier og udelade fakta, som når fremmedetnisk asylafpresserrelaterede og i særdeleshed asylmuslimske med efterfølgende stor asylislamisk verbal demonstrativ opbakning og medfølgende ’antiracistiske’ promuslimsk demonstrerende har begået grove og ofte væbnede overfald, voldtægter, røveri osv.,
 
så er den fremmedetniske asylrelaterede immigrations afpresser relaterede oplysning om den kriminelle racist udeladt,
 
men selvfølgelig ALDRIG om der var tale om f.eks. en mand, en ung osv.
 
Det oplyser tv2 gerne OG oplyser, ‘insinuerer’ og påstår dermed, at ALLE unge OG ALLE mænd i HELE Danmark og måske i HELE verden dermed er sådanne forbrydere, akkurat som asylkræver banditten ? Hm hm hm ?

Er hele TV2 nu infiltreret af ‘nydansk’, neoracistisk, koloniseringsimperialistisk, profitegoistisk, asylrelaterede propaganda følgesvende og islamleflende asylmisbruger håndlangere ?

Og måske inspireret af den imperialistiske muslimske jihad ideologi:  

at det én muslim gør imod en eller flere ikkemuslimer, det er islamisk jihad og islam fra alle (allahs) muslimske brødre og søstre imod ‘vantro’ og forpligter alle (allahs) muslimer i hele verden til at støtte den racistiske og kolonialistiske ‘broder‘ i sin religiøse jihad fremfærd imod den infiltrerede fjende, som skal fortrænges og udrenses med socialterror og racisme: det er nemlig en menneskerettighed fra allah, arabermohamed, FN, regeringen eller tv2 ?
 
Jihad er trods alt noget større end allah i islam, når man tæller antallet af forekomster af ordet jihad i forhold til ordet allah i allahs eget hadskrift koranen imod de ‘vantro’, dem som ikke kan tro på at afdøde muslimske saudiaraber krigsherre muhamed skulle være en profet ? En profet ? Nej, det kan man da ikke tro. En profet ? Ha ha.
 
Nej det kan bøllespiren saudiaraber muhamed umuligt have været.
 
Det skulle da i så fald have været for den onde, lede satan allah: alle jøder, kristne og ateisters modstander nr. 1 i hele verden.






2 kommentarer:

  1. Hos mange udbydere af en vare/service er der en forretningsorden- censur eller ikke ud over lovgivning med mere

    SvarSlet
  2. Men tv2 har overdrevet den og kvalt megen god debat mulighed.

    SvarSlet