Sidevisninger i alt

tirsdag den 6. marts 2012

666 siders lort på en månedæmons tid.

Nye ’danske’ ’sang’ ’skat’ og modersmål mishandler vrøvlevrag fra udlandet Isam B., efter eget udsagn for nyligt udvandret fra mørke perleludder ghettomoske Nørrebro og helt til Frederiksberg (agiterer muslimen for i metroXpress 20.1.12), tror, at det svage fællesskab mellem ’danskere’ og ’indvandrere’ (apostrof sat af fremmedetniske Isam B. som dermed sikkert mener mellem ’etnisk danskere’ og ’den muslimske invasion’) skyldes ’uvidenhed’…

Men nej, det skyldes selvfølgelig viden om islam og muslimers påtvungne entre.


Og samme fremmedetnisk koloniimperialistisk agiterende drømmers opdagelse af, at muslimer generelt også kulturelt helt er forkert på den i besatte områder af Danmark, tja, det forklarer muslimen så med skyldes, at muslimers oldgamle arabiske modkultur og gammelmugne fascistiske islam ikke rigtig er tilpasset Danmark, og derfor skal muslimer ’gå hjem og elske deres familier’ (metroXpress 3.2.12).

Selvfølgelig bør alle muslimer tvinges til at rejse hjem til hjemland og elske sine familier der efter egne primitive kulturbehov og lade os og andre i fred.

Ikke mindst i nedgangs tid som nu, og som jo har varet ved siden muslimer systematisk begyndte at invadere, infiltrere og besætte Danmark umiddelbart efter oliearabernes olieembargo mod hele Vesten helt tilbage i 1970’erne og med meget langvarig arbejdsløshed til følge og år efter år med stigende muslimske trængselsproblemer og gener især mod udsatte svage venstreorienterede danskere under etableringsforsøget af at forsøge at beslaglægge mere og mere muslimsk avls ghettoerobring fra vore danskeres sociale boligbyggeri.

At ’rejse hjem og elske sine familier’ gør muslimen næppe frivilligt eller uden indgriben fra vore politikere eller fra vor egen befolkning selv ?

Alle utilpassede modkulturelle og selvfølgelig alle kriminelle og dømte muslimske familier bør i krise- og fattigdoms tid som nu selvfølgelig permanent udvises til hjemmehjælp, familie- og samfundstjeneste i muslimsk hjemland.

Og er den herboende muslimske storfamilie alt for hadet og alt for kendt derhjemme til at ville eller turde leve og dø der så i stedet udvises til Saudi Arabien

- enhver muslims drømmeland og profethellige sandkassekults oprindelsesparkeringsplads ikke mindst i trængselstid.

Det danske orkester ’Antiracisterne’ har skrevet denne hymne
’666 siders lort på en månedæmons tid’

om de fremmedetniske fremmedimperialistiske sortbørs asylgæsters religion bæ islam,
som måske bedre end udlændinge gæstesmudsmuslimen Isam B. fortæller,
hvad der er galt med muslimerne og bæ religionen:

Der gik en 666 års tid
Inden formand Muhammed
Kunne åbenbare at bagmand Allah
Havde taget røven på perkerne
Og ladet muslimske perkerstikkerprofet Judas korsfæste
Så det så ud som om, at det var jødiske Jesus, der blev det.
Men det var det ikke !
For Judas blev byttet om med Jesus og lærte Jesus’ manerer
Så alle Allahs bedragede undersåtter troede
At det var muslimske profet Jesus Messias
Og ikke muslimske palæstinenserstikkerprofet Judas
Som hang på korset og lignede Allahs muslimske profet Jesus Messias fra Nazareth .. !!

Og under muslimernes hore, æde og drikke fastefestmåned ramadan
For araberprofet Formand Muhammed
og månedæmon Bagmand Allah
Skal perkermuslimerne igen og igen recitere
ca. 666 siders koran lort
på en månedæmons tid:
At Allah forærede de 5 Mosebøger til Jøderne
Med oplysningen om
At verdens største svindler og bedrager hedder Lucifer Satan.
OG at Allah forærede Evangelierne til de Kristne
Med oplysningen om
At jødiske Jesus Kristus fra Nazareth blev korsfæstet
Og at det var forudsagt skulle ske i gamle Jødiske skrifter fra jødiske Gud Jehova Jahve.
Hvorved perkersvindler og bedrager Allah bliver til løgneforføreren Satan Lucifer.

(Er 666 mon et helligt tal for muslimske svin ?
For 666 modulo 19 bliver jo til én ..
Og perkerbedrag dermed rene åbenbaringer fra koran-Allah ?)


En stor tak til det etnisk danske orkester ’Antiracisterne’ for denne hymne og SANDHED.


(Billedet: Koloni imperialistiske Muslimske Berberwrouwler Isam Bachiri ’I Danmark født engang i 77’ efter olieperlernes olieembargo imod bl.a. Danmark og efterfølgende invasionsbølge også imod den danske befolkning.)

Muslimer sender årligt 10-15 mia. kr. ud af Danmark fra sine racistiske sortbørsbutikker og forsyningsfirmaer i Danmark til asylbagmænd og familierne i hjemlandene.

Arbejdsløse muslimer og andre underudviklede fra fremmedes 3. Verdens lande koster hertil danske skatteborgere ca. 35 mia. kr. årligt .

Og ca. 70.000 beskæftigede muslimer i Danmark fratager ca. 70.000 ubeskæftigede danskere med familier deres job og en god bolig. Og skaber trængsel og overfyldte institutioner, som derved koster det danske samfund yderligere mindst 25 mia. kr. årligt, og som normalt henregnes som en ’dansk udgift’ alene fordi muslimske gæstearbejdere og muslimske fidusflygtninge stadig ikke er udvist og dermed hjemvendt efter endt og ophørt beskyttelsesbehov i Danmark på dansk regning

Alene langtidsarbejdsløshed blandt unge i Danmark koster årligt 8-10 mia. kr.

Og massiv førtidspensionering som følge af langtidsmassearbejdsløsheden ca. 30-40 mia. kr. hvert år.

Udvisning af de 5-7 % muslimske familier og lignende flygtninge, som fortsat fylder op i Danmark trods manglende fortsat beskyttelsesbehov og derved krænker selve grundlaget for asylbeskyttelse vil spare stat og samfund for mindst 10% af alle samfundets og statens udgifter.

Lang tids muslimsk ophold er 2-3 gange mere resursekrævende og langt dyrere end udgiften til nogen anden gruppe i Danmark og udvisning af ikke mere nødlidende asylmuslimer, gæstearbejdere og efterkommere vil lukke hullet i statskassen en gang for alle.

Muslimer er generelt for imperialistiske til frivilligt at acceptere at hjemvende efter at grundlaget for asyl for længst er ophørt og helt svundet bort.

Og folketingspolitikere generelt for feje til at passe sit politiske arbejde og gøre sin politiske pligt og udvise den helt unødvendige muslimske trængselsbyrde.

Men en indførelse af Folkestyre i Danmark med løbende folkeafstemning om spørgsmål som dette og andre vigtige har desværre stadig meget lange udsigter. Desværre..

1 kommentar:

  1. Ha ha
    Mvh.
    http://denindreislamiskesvinehund.wordpress.com/

    SvarSlet