Sidevisninger i alt

torsdag den 22. marts 2012

Velkommen ’skide social dumpings smuds gæste arbejdere’ til Danmarks kapitalister og socialisters guld paradis med statskasse hul et par års tid . . ?

I 1960’erne ankom få tusinde tyrkere, palæstinensere, pakistanere og jugoslavere til Danmark som midlertidige gæstearbejdere

for primært at udføre sundhedsskadelig og beskidt smuds arbejde et par års tid, inden de forud aftalt skulle hjem igen, fordi man ikke holdt længe til det skide godt betalte beskidte arbejde, og fordi organiserede danske arbejdere vedholdende krævede bedre arbejds-, miljø og lønforhold.

Derfor kunne de fremmede smuds løntrykker socialdumpere ikke påregne mere end de aftalte få års opholds tid, blev vi alle lovet.



Så lukkede oliearaberne for oliehanerne i 1972 som hævn for ikke at kunne smadre Israel, og det resulterede i virksomhedslukning og efterfølgende massearbejdsløshed i hele Vesten og i Danmark og blandt danske arbejdere,

som bare steg og steg de næste 35 års tid, så nu var der på ingen måde mere brug for nogen asociale profit smuds dumpings ‘gæster’ fra fremmede lande !

Danske arbejdere kunne og ville selv udføre alt arbejde i eget land, det vat klart for enhver.

I 1970’erne var det helt normalt, at 20-30% af en ungdomsårgang gik direkte ud af skolen i 8. og 9. klasse (funktionel analfabetisme fandtes ikke) og direkte ud på en fabrik som ufaglært arbejdsdrenge et par års tid, inden de blev ‘enlige’ arbejdsmænd 5-10 år, til der var tjent rigelig ind og sparet rigeligt op til ægteskab og familieliv.

I dag udbreder indvandrers kneppe og hore affald i Danmark ublu uigenkendelige ‘nydanske’ løgne om, at far og bedstefar var uundværlige ufaglærte guldklumper for dansk industri i årtier, som er blevet behandlet som lort af racistiske danskere, som deres hore affald bliver det i dag af udsatte, etnisk udrensede og fordrevne besatte danskere udsat for belejring af hore guldklumpe affaldet og dets afkom:


http://politiken.dk/debat/ECE1552580/velkommen-til-danmark-fucking-fremmedarbejder/

Danmark og etnisk danskere viser dermed med deres oprigtigt ærlige og naturlige behandling af socialdumpings fremmedarbejderne og deres efterkommere og af asylmuslimske langtidsmisbrugere og platugler,

at disse mennesker ikke mere behøver ophold i Danmark, ikke mere er ønskede af andre end offentligt ansatte eller er brugbare til andet end at nasse på offentlig ansatte og bruges til at fortrænge og fordrive danskere med hjælp fra statsstøtte, mentor ordning, coaching mm.: ren skattefinansieret diskriminering og racisme og vendt direkte imod etnisk danskere.

Flere hundred tusind indvandrerfamilier kræver flere hundred tusinde offentligt ansatte til at tage sig af sig, og så mange offentligt ansatte er der heller ikke i Danmark til det, så de offentlig ansatte tages fra arbejdet med udsatte danskere, ældre, syge, handicappede og fordrevne og til de fremmede.

‘Det er noget svineri, indvandrerne må rejse hjem og klare sig selv uden at belaste os mere‘, mener flere og flere naturligt nok. Ikke mindst om modkulturelle og hadefulde snyltemuslimer, som ikke mere behøver ophold, hjælp og beskyttelse af os i Danmark.

Da smuds gæstearbejder indvandrer cirkusset blev overflødiggjort af massearbejdsløsheden midt i 70’erne som følge af virksomheds lukningerne på grund af oliearabernes olieboykot, boede gæstearbejderne typisk sammen i flok på små værelser og forsøgte at presse danskere ud fra småjobs med racisme og senere chikane som nærmede sig psykologisk og social terror mod danskere, og sådan har det været lige siden fra store grupper af dem og deres vrede muslimske kneppeaffald.

Det var aldrig meningen, at gæsterne (hverken arbejdere eller flygtninge) skulle være her mere end et par år, men nogen snød ! Og deres familiesammenførte og horeunge affald volder mere besvær og koster mere end nogen andre mennesker i Danmark.

Dengang til i start 1970’erne kunne danskere gå tidligt ud af skolen og tjene kassen.
Men indvandrere ødelagde muligheden og har gjort det egoistisk lige siden.

Sendt herop af asylbagmænd for at lokke korrupte offentligt ansatte til at give sig ophold og asyl og sende danske kroner hjem til familien og bagmændene derhjemme.

Og siden ‘guldklumper’ fra usunde junkfastfood 100% racistiske ofte sortbørs infiltrerede virksomheder og halbal bums forherligende araber butikker til asylbagmænd og ‘friheds’ terrorbevægelser derhjemme og andre steder


- ofte uden om skatte far og dansk lovgivning.

Og de røde med fremmed etnisk smudsede venner smykker sig med pyntede løgne om, hvor uvurderligt uundværligt værdifulde kolonialisterne er for trængsels problemerne i Danmark, det gabende hul i statskassen som følge af dem og vort manglende demokrati, som ikke tillader folkeafstemning om det, eller kræver at politikere og indvandrere holder ord, og de fremmede spekulanter udvandrer som lovet.

1 kommentar:

  1. Med mere end 250.000 helt unødvendige indvandrere på 20 år
    er væltet ind i Danmark (gud ved hvorfor ?)

    og 58.000 østeuropæiske håndværkere er her pt. trods massearbejdsløshed blandt etnisk danskere

    og 370.000 ufaglærte job forsvundet ud af landet de sidste 20 år

    http://politiken.dk/debat/analyse/ECE1452791/370000-ufaglaerte-job-er-forsvundet-paa-20-aar/

    tja,
    så kan det vel næsten kun gå galt
    og skabe fattigdom
    og stort hul i statskassen
    og besparelser for de dårligs stillede danskere.

    Og den fremmedetniske, modkulturelle islamisk begrundede indvandrerbyrde
    bare stiger og stiger og stiger.

    Og ingen gør noget for at få den udvist tilbage
    mens tid er..

    SvarSlet